Aanbieding 1

 

Proefles €40 van één uur (inclusief oriëntatiegesprek)

 

Veel rijscholen geven dan aan hoeveel rijlessen u nodig zou hebben,,,,,,,,,,,slecht nieuws,,,,,,,,,, dat weten wij niet na 1 uur, als wij dat wisten hadden wij de loterij allang gewonnen.

Wij kunnen niet in de toekomst kijken.

Er zijn leerlingen die gaan snel in het begin en later langzaam, er zijn leerlingen die gaan snel door de hele rijopleiding, er zijn leerlingen die gaan langzaam in het begin en later sneller en er zijn leerlingen die gaan langzaam door de hele rijopleiding.

 

Wat wel kan is dat de instructeur na een aantal lessen kan zien wat de progressie is, dit kan een indicatie zijn van hoeveel lessen de leerling nodig heeft tot aan het examen. Maar let op: dit is nog geen garantie dat het werkelijk zo gaat, niets is zo veranderlijk als een mens. 

 

Een gemiddelde leerling, jong (zonder eerder auto gereden te hebben, zonder op een schakelbrommer of schakelmotorfiets gereden te hebben) heeft gemiddeld statisch gezien rond de 40 lessen nodig om in Amsterdam of Zaandam een rijbewijs  te halen.

 

Als u zicht daarop richt dan bent u realistisch bezig, heeft u minder lessen nodig dan bent u een snelle leerling.       

 

 

Inschrijving voor een proefles nu inschrijven

(graag uw telefoonnummer toevoegen)

 

U kunt zich inschrijven voor een proefles, maar u kunt ook gelijk bellen tussen 9.00 uur en 21.00 uur maandag t/m zaterdag tel: 0622485511 of een sms/Whatsapp sturen, dan nemen wij contact met u op.

             

 

Aanbieding 2

 

De laatste 7 dagen voor het examen (met uitzondering van zondag en per persoon) mag men één keer per dag een dubbele les rijden voor de helft van de prijs.***

 

*** Voor degenen die de rijopleiding vanaf het begin (vanaf nul) bij rijschool "De Schalk" hebben gevolgd. Deze aanbieding staat los van de pakketten/kortingen en geld alleen voor het eerste examen.